18-03-06

Day After

Zoals gewooonlijk duurt een dip niet lang. Ondanks mijn redelijk slapeloos weekend had ik toch maar 9 uurtjes nodig om eens deftig uit te slapen ... en heb sinds lang ook weer eens gedroomd. En ik bleef echt draaien en keren in de hoop dat de droom bleef doorgaan maar plots viel alles een beetje stil en wist niemand in mijn dromen nog wat verteld of gedaan en stonden ze me precies aan te hapen wanneer ik droomwereld zou verlaten. Dus dat deed ik dan maar. Dan mijn koffers gepakt, nog wat cursusen gaan kopen en richting mijn huisje. Nog wat geklaagd bij mams over de voorbije week.

In de namiddag dan gaan moutainbiken (lang niet zo sportief als op de foto), omatje bezoeken die me er aan herinnerde dat mijn pepe vandaag jarig is. Bij deze ... een gelukkige verjaardag pépé. Dan een badje om de modder en het zweet weg te spoelen en gemerkt dat ik meer weeg dan 60! Joepie! Eindelijk, maar de manier waarop vind ik slecht, dus ik denk dat ik binnenkort er weer onder duik. Ik heb deze week twee maal naar 't frietkot geweest, één dag heb ik twee maal warm gekookt op één dag en vrijdag heb ik 9 croques gegeten en ik heb de ganse week weinig slaap gehad. Redelijk begrijpbaar dat een mens daarmee wat bijkomt. Nu maar hopen dat ik dat extraatje kan omzetten in spieren voor het terug weg is.

En wegens het te weinig zien van zuslief hebben we dit weekend gekke plannen gemaakt, maar ik vraag me af wat er zal van komen. We gaan samen gaan fitnessen, we zouden dit weekend samen naar de film gaan en in de vakantie zouden we samen op vakantie gaan. Het zal me benieuwen.

16:44 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Precies een druk.. .. maar leuk weekendje gehad :) En goeie voornemens, das toch al iets hé.. Nog een fijne zondag!

Gepost door: Mystic Flower | 19-03-06

broer-zusterliefde... het kan toch schoon zijn... :)

Gepost door: Anne | 19-03-06

De commentaren zijn gesloten.