14-03-06

Vanalles

Deze week moeten er weer wat lessen geschrapt worden want er is weer extreem veel werk. Wat eigenlijk wel een beetje mijn eigen schuld is, maar ook zeker van de docenten! Dus morgen blijf ik thuis en het zal voor te werken zijn! Ik ben er geen fan van om lessen te brossen. Sommige vakken leren gewoonweg gemakkelijker als je 't al eens gehoord hebt ... ik zeg wel ... "sommige".

Vandaag weer een hoop geld uit mijn handen laten glijden maar het was allemaal voor school. Speciale stiftjes, potloden, bureaulamp voor het schetsen, ... Hopelijk krijg ik dat terug van mijn oudjes, maar als ze niet willen is dat wel begrijpbaar.

Zweeds was wel wat minder leuk dan anders want Lieveling was ziek dus ik moest alleen gaan ... ik zag er al helemaal tegenop als ik dacht dat het terug de stagair zou zijn die onze zwangere juf zou vervangen. Maar gelukkig was het terug juf A. Dat maakte al veel goed! Terwijl de Zweedse les normaalgezien 80% ontspanning en 20% inspanning was, leek het nu wel omgekeerd zonder Lieveling. (wordt maar snel beter!) ... Ik kreeg wel een vreemde "Oooooooh" (vertaald als "zo lief") van de klas toen ik een extra stapeltje cursus vroeg aan de juf!? Is dat dan tegenwoordig zo bijzonder dat je voor iemands materiaal zorgt?

En RSS feeds zijn lijsten die in je blog bijgehouden worden onder de URL: http://GEBRUIKER.skynetblogs.be/rss.php en dan kan je die laten lezen door verschillende programma's, ... je outlook, je plugin in IE, firefox, misschien je chatprogramma, en dan krijg je automatisch een berichtje als iemand zijn blog upgedate heeft! Héél handig! Moet ik niet meer 20 keer per dag al die blogjes overlopen om te zien of er geen postje is waar ik me even mee kan bezig houden :)

P.S.: Heb ik mezelf wéér overtroffen in Zweeds. Laatste toets had ik 90%, vraag me af hoe lang dat zo goed gaat blijven gaan.

21:38 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Zweeds bijgod, in avondonderwijs veronderstel ik. Eigenlijk hebben scandinavische talen iets dat veel exotischer is dan de echt zuiderse talen :)

Gepost door: Norah | 15-03-06

Goed gedaan ... dat Zweeds! Blijven volhouden :)

En RSSfeeds zijn de meest handige dingen ter wereld!

Gepost door: Anneke | 15-03-06

De commentaren zijn gesloten.