04-03-06

Things I Did

Ben alles behalve tevreden over het werk dat ik geleverd heb voor school in deze vakantie. Ik heb enkel maar aan een reclameplan gewerkt. Dat is nu wel bijna af, maar daarvoor werd het wel tijd (dinsdag indienen) Maar contradictorisch heb ik deze vakantie wel enorm veel gewerkt en ook nog voor de nodige socializing gezorgd. Extreem veel overuren voor 't werk gedaan dus volgende weken mogen ze mij niet meer storen. Morgen vroeg naar mijn kot zodat verandering van locatie mij aanzet tot werken. Ik mag het hopen.

Vandaag een redelijk freak/nerd spelletje gespeeld bij mijn oude vrienden. Ik hou de vriendschap nog in stand, maar ze zouden geen groot verlies zijn. Het speeltje heet Dungeon en Dragons over monsters en elven en trols en nog zo'n dinges. Ik vind het behoorlijk absurd. Het is een spel waar je zelf het verhaal kan bepalen. Ik wacht nu al enkele weken op een schone deerne die er zal inkomen om te reden, maar nee dus, het blijft bij monsters doden :-( ... Ik vind het ook veel te ingewikkeld ... met spreuken en attack bonusen ?? en zo'n dinges, maja ... not my cup of tea ... ik zoek dan ook veel naar uitvluchten om niet te moeten meespelen, maar nu moest ik toch wel nog eens meedoen, om het niet verdacht te maken.

En ondertussen zijn mijn ouders aan het kijken naar "La Meglio Gioventu" (6u durende film) en heb al weer een beetje meegekeken. Het is met enorme voorsprong de mooiste film die ik ooit gezien heb! Ik kan het iedereen aanraden. Ik vind het dan ook een zonde dat mijn ma af en toe wegsoest tijdens die film. Als je hem nog niet gezien hebt, zeker eens doen, 't is in 't Italiaans, ... heerlijke taal (in deze film toch) ... Berlusconi bezig horen is vééél minder schoon :p

EDIT: Ik schrijf "contradictorisch " & "socializing" en dan struikel ik blijkbaar over "beziCH" en "absurT" ... dankjewel Cindy.

23:38 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Groetjes! Ook hier geen sneeuw maar een waterzonneke. Toch kan ik er niet echt van profiteren vandaag wegens twee kraambezoeken en een verjaardagsfeestje...en dat voor een zondag!

Gepost door: Spikkie | 05-03-06

°°° La Meglio Gioventù is een zalige film.
Maareuh: bezich? absurt?
:-s

Gepost door: Cindy | 05-03-06

als ik eens tijd overheb zal ik die film ook es bekijken ;-)

Gepost door: RedRose | 06-03-06

De commentaren zijn gesloten.