27-02-06

Namen²

Vandaag terug naar Namen, eindelijk wat opgestoken deze dag, héél wat zaken, papieren geregeld. Ik bespaar jullie de details. Maar ik heb wel iets merkwaardigs opgemerkt. Vroeger vond ik mij altijd de snotneus van 't bedrijf, en terecht, en ik meende dat de managers dat ook dachten. Maar vandaag heb ik heel sterk opgemerkt dat mijn mening enorm naar waarde geschat wordt en dat ze met veel plezier zaken aan mij toe vertrouwen. Ik heb al vaker met vertrouwelijke informatie moeten omspringen, maar nu wordt het wel op het scherp van de snee. Buiten hun technische kennis weet ik vaak meer wat er afspeelt op managementniveau dan wie dan ook. En dat als snotaap van een IT-er.Gisteren gaan schaatsen! We waren uiteindelijk maar met drie, maar het was toch héél plezant. Ik was vooral verheugd om J. terug te zien. Een schoonheid van 2 jaar geleden in de klas. (njah, behoorlijk uitzonderlijk in die richting :p) Als aprèsschaats hebben we ons bezig gehouden met het becommentariëren van de overgebleven schaatsers en kwamen we tot de conclusie dat schaatspolitie verplicht zou moeten worden :)

16:51 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

25-02-06

Bescheten Commissie ...

Zo zouden ze't toch in het westvlaams noemen. Ik zou hier vollop mijn beklag kunnen doen, maar da's maar héél vervelend. Komt er op neer dat ik maandag een tweede poging onderneem naar Namen af te reizen hopelijk valt er dan iets te doen.

BTW, een Delhaize in Wallonië is echt een cultuurshock! Tussen de verloederede huizen en vreselijke wegen in één van de voorsteden van Namen staat dan plots een Delhaize, je stapt binnen en je waant je onmiddelijk terug in het knusse westvlaanderen.

Ik heb ook weer véél te snel gereden, zelf een persoonlijk record, en daar ben ik alles behalve trots op. Ik durf zelf het cijfertje hier niet te zeggen. Iemand die tips heeft om van een zware voet af te geraken? (buiten tegen een boom vliegen?) Volgens mij heb ik geen zwak karakter ... ik kan chocolade laten, ik kan zonder reden vroeg opstaan, ik kan een beetje te goed NEE zeggen tegen mijn werkgevers, ... hmmz, hoe geraak ik daar vanaf. Zo gejaagd ben ik eigenlijk ook niet. Te bedenken dat ik op die 120km misschien maar een tijdswinst van 10 minuten gemaakt heb!?

15:58 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

24-02-06

Vakantie!

Joepie! Vakantie, morgen moet ik wel een dag gaan werken in Charleroi en Namen (en misschien ook Luik) maar dat mag de pret niet bederven. Ik krijg trouwens een mooie auto daarvoor :p en die mag ik bijhouden tot dinsdag ... dat wordt een groot weekend van hot naar tot cruizen :)

En dan nog mijn voornemen voor in en na de krokusvakantie ... opnieuw beginnen sporten, en behoorlijk! Want mijn buik komt de laatste tijd expliciet naar voren zetten om zijn ongenoegen te uiten, maar het meeste zorgen maak ik me om mijn (kleine) hartje, want dat begint weer gekke bokkesprongen te maken ... waarschijnlijk tengevolge van mijn fastfood eten en mijn behoorlijk zittend bestaan van de laatste tijd. Nu da' krokusvakantie wordt het hopelijk wat warmer. Dan ga ik weer gaan lopen en dan is mijn fiets ook hersteld en kan ik terug met de fiets naar school! Ik ga nu alvast even de mountainbike springen voor het donker en te koud wordt. (tsss, trunte da'k ben).

17:54 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Wat een vriendin

Wat is L. toch een schat! Mijn vrees werd werkelijkheid wanneer ik deze en vorige week de winkelstraat doorliep op zoek naar nieuwe schoenen, eindelijk een deftige vest (zodat ik mijn stubru KW enkel nog gebruik om door de modder te mountainbiken) en dan ook nog een verzameling broeks en pulls. IK BEN MIJN KOOPKUNSTEN KWIJT !! ... ik vond echt niets en L. heeft het mij destijds zo goed geleerd. Ik heb het meer dan een jaar allemaal zelf gekocht en redelijk goed vind ik, maar het lukt me dus niet meer. Ligt het aan de mode die me niet aanstaat of aan andere dinges ik kweet het niet, maar ik had L. zo ongemeen hard nodig om mijn kleerkast weer een beetje te vullen. Maar ja ... ze werkt en ik studeer, dus dat werd héééél moeilijk ware het niet dat L. morgen haar laatste werkdag heeft en daarna stopt met werken! Woehoe, en ik heb volgende week krokus! Kan het nog perfecter? Een vriendin die haar ontslag geeft om met mij te gaan winkelen :p ... neje, het stond haar gewoon niet meer aan, maar het komt gewoon hééél goed uit. Ik hoop dat ik lekker veel kleertjes vind. Maar met L. aan mijn zij moet dat wel lukken. Ik krijg van haar trouwens een tapijt voor mijn verjaardag, ... het zal me benieuwen hoe het er uit zal zien. Als het met veel kleurtjes is, blijft hij thuis, en is het beige of grijs of zo, dan komt hij mee naar mijn kot. (nu maar hopen dat 't geen zwart is :p)

00:02 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-02-06

Nog eens

Vorige week dus examen zweeds, deze week toets zweeds, het houdt niet op en school heeft ook al weer enkele opdrachten staan die af moeten. Voor deze toets zal ik wel heel wat minder hebben, want het gaat over de lessen tijdens mijn examens op school, dusjah, heb ik allemaal moeten missen :-( ... ben er reeds aan begonnen, maar de grammatica wordt wel moeilijk. Naja, we zullen zien.

Ik heb vanavond eens een mailtje gestuurd naar een oude vriend. Gewoon, een doodeenvoudig mailtje, vragen hoe het met hem gaat en zo. Ik ben nieuwsgierig naar de reactie. Eigenlijk zijn we vroeger nooit zo'n opperbeste maatjes geweest. Hij was vroeger de meeloper, en werd door mijn vrienden (van toen ;)) bespot en zo. Ik negeerde hem enkel want hij was alles wat een puber niet mocht zijn (en ik wou zijn) Hij was onorigineel want aapte iedereen na, hij had geen gevoel voor humor (want hij vertelde moppen na) en hij kon vaak zielig doen om dan de aandacht te krijgen, liefst van een meisje, om dan verkeerde besluiten te trekken en om die reden verliefd te worden op die hulpzame meisjes. MAAR de jongen is gelukkig ook ouder geworden en daarom heb ik hem vandaag eens een mail gestuurd. Het zal me benieuwen.

23:29 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

19-02-06

Studeren

Momenteel ben ik weer afgestapt van het idee om hierna unief te doen. Want dat zou terug 4 jaar worden van geld uitgeven en niets (of weinig) verdienen. Voorlopig is ook de enige reden dat ik unief zou willen doen, is om te checken of ik het zou kunnen wat wel een serieuze investering geeft om het antwoord te weten op zo'n nutteloze vraag. Maar ja, ik heb nog minstens een jaar en een half om dat uit te maken, er kan dus nog veel veranderen. Ik heb wel geluk met mijn ouders want die zien dat allemaal nog zitten als ik nog verder zou studeren. En dat allemaal dankzij mijn opa eigenlijk. Die was enorm slim maar mocht van zijn ouders niet verder studeren. Daar pluk ik nu de vruchten van! (al ben ik niet zo slim) Maja, wat zeggen ze dan ... de doopfont smet? ... we zullen zien :p

Oja, mijn zweeds was 86%. Ik ben dus niet zo slim als jullie dachten ;-), maar ik ben wel slimmer dan ik zelf dacht. (hmm, kan je nog volgen) ... tot hier mijn weekend post voor ik nog meer onzin uitkraam. Nog een prettig weekend allemaal!

15:27 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

17-02-06

Helemaal huppeldepup

Ik zit nu echt wel héél gek in elkaar! En dat is definitief permanent en niet meer te ontkennen. Waar ik vorige week nog met een verveeld gevoel thuis kwam en daar de complete huisbevolking mee "lastig viel", ben ik deze keer helemaal huppeldepup! Babbelen honderd uit ... gek doen, ik stond hier net nog te shaken op foute discoplaten op StuBru. Het is heel fout, maar ben er nu wel naar op zoek ... 't was iets van "you set my fire, because you'r my only desire" (hmzzz) maar ik vind enkel iets van Stevie Wonder, en da's precies niet echt die discoplaat. Ondertussen aan het luisteren naar Laurent Garnier "It Is What It Is" hmmm, wat een fijne kerel toch. Die geeft je een party gevoel zonder je kamer uit te moeten. (wel handig voor een workaholic zoals ik).

Oja, de puntjes van Zweeds zijn gekend. Ik ga jullie allemaal eens laten raden :p, lijkt me wel plezant. De winnaar (of die er het dichtst bij zit) krijgt ... euhm, naja, een eervolle vermelding :p (puntjes zijn op 100 dus jah, een percentage) Nog allemaal een héééél fijn weekend en als je van 't weekend niets meer nieuws ziet, weet dan dat ik een vruchtbaar weekend zal gehad hebben :p

EDIT: Nog een plezierig liedje om mijn mood te illustreren

23:45 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |