15-02-06

17:49 Restate my assumptions

Het is nog geen lente. Ofwel verlang ik gewoon veel te hard, ofwel ben ik onmogelijk optimistisch deze dagen. Of ben ik gewoon ziek met 40° koorts waardoor ik vrolijk fluitend in mijn pull door de stad wandel. Ofwel ben ik bang van een TE hete zomer en hoop ik dat dit al lente is, zodat de zomer zacht is. Mooi en zonnig natuurlijk, maar alstublief geen 35° graden. Alhoewel, hmmm, ik weet niet meer wat 35° graden was, misschien was dat toch wel best aangenaam, in de juist omstandigheden op de juist plek, ... We'll see ... ik verlang in ieder geval. En toch ... hangt er al wat lente in de lucht ... of is het de vogelgriep?

17:55 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

.. van het moment je met je trui buitenkunt zonder koud te hebben is het ideaal weer voor mij....

Gepost door: liese | 15-02-06

Niet op homepage Degene die blogs op de homepage zet zal die wel allemaal lezen zeker? Dus schrijf gewoon eens een postje gericht aan de Skynetmens die de blogs leest dat je niet op de homepage wil komen! :-)

Just my 2 cents...

Gepost door: liza | 16-02-06

awel e, ik was het ook net aan het denken toen ik in een minder geconcentreerde vorm van blakende zon mij huiswaarts begaf
HET IS LENTE!!!!!!!!!!!
de oorzaak van onze poging tot ongeloof is waarschijnlijk te vinden bij het feit dat we al meerdere zwaluwen, meenden gezien te hebben die, teleurstellend genoeg, de lente niet hebben gemaakt.
en ook het feit dat de gedachte aan goed weer in België meestal uitdraait op een teleursteling van winterdepressie-overtreffende aard!

Maar ik moet toegeven:
de lente-kriebels hebben me toch al dik te pakken!

Gepost door: Prieeltje | 16-02-06

Mja.. .. ik denk dat je gelijk hebt. Heb me de laatste dagen ook een paar keer afgevraagd: zie ik daar lente in de lucht? :) Heel vreemd, maar het is precies of ik het zie in de lucht.. zalig hé! Ik hoop echt dat het zich voortzet :)

Gepost door: Mystic Flower | 16-02-06

lente Gewoon even naar de supermarkt gaan en tomaten kopen. Jaja ze zijn al lekker en dat deed me even denken dat we al lente waren. Ik stapte goedgeluimd de deur van de winkel uit, maar helaas de koude doorbrak mijn illusie al een beetje. Eens thuis beet ik in mijn tomaat en waande me op een lentedag. het was maar even, maar ik genoot!

Gepost door: soet | 16-02-06

... Ik had vandaag héél eventjes hetzelfde gevoel. 'n klein lentezonnetje scheen binnen op mijn bureau'ke. 't was even leuk werken, tot het daarna weer donker werd binnen :(
Ik vrees dat we nog even moeten wachten tot het echt lente is.

Gepost door: Tine | 16-02-06

De commentaren zijn gesloten.