12-02-06

Studeren

Waarom wil ik toch blijven studeren als het me toch zo moeilijk valt! Enkele dagen geleden nog wou ik gaan verder studeren eventueel aan de universiteit. Vandaag lukt het me maar niet om te beginnen aan mijn cursus Zweeds waar ik dinsdag examen van heb! Het is ook blijkbaar niet de ideale dag. De ochtend was niet zo plezant begonnen want ik moest nog de afwas doen van gisteren ... hééélemaal vergeten. Dus van 's morgens vroeg was mijn planning al omzeep. Vanavond nieuwjaar vieren met de familie ... weeral geen tijd om te studeren en dan 's avonds laat nog naar mijn kot vertrekken. Ondertussen weer een vreemde hersenkronkel gekregen in mijn hoofd door Jonckvrouwe Anne! Ik leef tegenwoordig extreem in het NU. Geen tijd om terug te blikken maar ook niets meer om naar te verlangen. Hopelijk vind ik daar ooit weer tijd voor en zal ik blij zijn om naar deze periode terug te kijken.

En dan nog even wat zweeds:
Jag är Milo och arbetar, studerar och läser svenska på kvallskurs. Jag talar också holländska, franska, engelska och lite tyska. L. är min bästis väninna med vi jag läser svenska. Hon tror att jag ska har många poängen på min examen, men jag tror det inte.
(Ik ben Milo en werk, studeer en leer zweeds in avondschool. Ik spreek ook nog nederlands, frans, engels en een beetje duits. L. is mijn beste vriendin met wie ik zweeds leer. Zij gelooft dat ik veel punten zal hebben voor mijn examen maar ik geloof van niet.)

13:55 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

je wilt verder studeren omdat het studeren je ligt, maar je haat gewoon om cursussen te blokken, zoals elke student :)

Gepost door: Anne | 12-02-06

Het is een kwestie.. .. van een evenwicht te zoeken, genoeg leven in het NU maar op tijd en ston ook eens terugkijken en vooral niet vergeten te verlangen :) 't komt wel op z'n pootjes terecht..

Gepost door: Mystic Flower | 12-02-06

* Mja .. hoe drukker hoe minder tijd om stil te staan bij verleden & toekomst .. 'k vind 't af en toe wel goe zo, anders verdwaal 'k weer int gepieker :p Succes met Zweeds (wat is de reden om deze taal te leren trouwens? :p)

Gepost door: LittleStar | 12-02-06

De commentaren zijn gesloten.