08-02-06

Een kop vol

Ik heb een kop vol en wil hem graag eens leegschrijven, dus dit kan waarschijnlijk wel lang duren of misschien ook helemaal niet als het er niet vlot wil uitkomen. Als er veel uitkomt zal er dus ook weer veel kans zijn op fouten dus alvast ... sorry daarvoor.

Puntje 1
Gisteren terug zweedse les, ik was weer behoorlijk afwezig in de les ... sorry L. ... de laatste tijd een beetje te veel. Hopelijk loopt dat examen volgende week goed af (moet ik nog aan beginnen). L. is mijn beste vriendin en ze wil veranderen van werk en komt waarschijnlijk hier werken, dan kunnen we lekker veel afspreken. Als dat niet lukt door tijdsgebrek dan zullen er zeker koppen moeten rollen.

Puntje 2
Vandaag in de voormiddag gaan werken en vergaderd in verband met een verhuis in Wallonië waar ik dan ook moet bij zijn. Gelukkig juist gepast in de krokusvakantie. Ondertussen gemerkt dat ik naast een extraatje voor pensioensparen ook een extra loonsverhoging heb gekregen wat me wel héél leuk lijkt. Net voor ik vertrok nog wat gebabbeld met N. (de boekhoudster en nymfomane van het bedrijf) en het leek wel of ze heel veel wou vertellen en ik was ook brandend nieuwsgierig maar ik had een bus te halen. Jammer.

Puntje 3
Nu al de hele namiddag bezig met het reclameplan voor school waarvoor ik al meer geknutseld heb dan eigenlijk gewerkt heb, maja het oog wil ook wat.

Puntje 4
Net nog een mail gehad van mijn Nederlandse collega's en ik voel enorme nattigheid die me helemaal niet aanstaat. Waarschijnlijk denken ze dat ze mij terug met één of ander opdrachtje kunnen opzadelen, maar dat zal er helemaal neffens zijn. Als ik voor twee mensen moet beginnen werken wil ik ook wel eens het geld van twee mensen krijgen. Nu denken jullie vast ... wat een geldwolf ... en da's wel juist, maar ik zie dat geld meer als een boete die de mensen moeten betalen voor het afnemen van mijn vrije tijd want dat begint het meer en meer te worden.

Zo. Dat moet het ongeveer zijn denk ik. Goed dat dit weer eens geschreven is, nu kan ik weer met een "leeg" hoofd verder werken.

O ja, ... nog iemand (neje, jij niet littlestar) die sociale organisaties of verenigingen kent waar men reclame/promotie kan maken voor een vzw voor kinderen met leerproblemen? Mail me maar ...

21:25 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

* Haha :p *zwijgt* :p Nee 'k denk da we met die paar wel genoeg hebben ze? Al keer naar die prijzen van Klasse gekeken? :p Die vzw is ook ni rijk :) Het overkoepelt zowa heel het onderwijs, enkele andere magazines de jeugdverenigingen en da eentje overkoepelt heel de sociale sector. EN ook nog affiches. 'k Zou er ook ni te veel extra meer bij nemen ..
*oké, zwijgt :p*

Gepost door: LittleStar | 08-02-06

... Littlestar, nu ben ek ni mee hoor :p
Maar goed, kga mij daar al zeker geen zorgen in maken :). En Milo, kdenk niet dat ik je kan helpen met die laatste vraag.
Nog veel succes met heel dat reclamegedoe :p

Gepost door: Tine | 09-02-06

De commentaren zijn gesloten.