23-01-06

Pfjew ...

Dat zijn er weer twee minder! Redelijk goed verlopen. Nu nog 2 te gaan. Gisteren waren er drastische matregelen nodig. Mijn laptop werd losgekoppeld en vloog de kast in onder de handdoeken. Dan was hij uit het zicht en was het al een "behoorlijke" klus voor ik op Internet kon. Het leren ging niet beter, maar ik werd toch niet meer afgeleid.

Tijdens een kleine "paniekaanval" ben ik dan gisterennacht toch nog op mijn fiets gesprongen op zoek naar cola want het zou laat worden! Wegens een grote degout voor nachtwinkels ging ik op zoek naar een drankautomaat. Maar deze toestellen leken niet echt populair te zijn een een grote studentenstad. Op mijn terugweg merkte ik ook meteen waarom. Daar vond ik de eerste en enige drankautomaat die compleet leeggeroofd leek. Dus dan toch maar een nachtwinkel om dan met een plakkend (bwèkes) fleske cola terug te keren naar mijn kot. Terug terplaatse snel even ontsmet met warm water en zeep. Dit deed niet veel goed aan de smaak van de cola, maar ik vind het zootje zowiezo al niet lekker!

En ja hoor het werkte, en hoe! Eenmaal in mijn bed kon ik de slaap maar niet vatten, maar positief punt, ik had blijkbaar niet veel slaap nodig want ik was behoorlijk fit 's morgens.Nu maar snel eens terug aan de slag voor het voorlaatste examen. "We zijn er bijna (2x) maar nog niet helemaal" ... (heb ondertussen al weer een enorme ToDo lijst voor na de examens, ik durf er haast niet aan beginnen.)

15:50 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Bedankt voor je bezoekje nog veel succes bij je laatste examens en het proberen minderen van het internetgebruik ;)

Gepost door: llleeennn | 23-01-06

veel succes met je laatste examens en op je ToDo lijst mag je altijd nog schrijven: 'blokken voor Anne haar examens' ;o);o)

Gepost door: Anne | 23-01-06

Hmmm... Het nachtwinkelperikel... Ik kan zeggen dat ik al verschillende nachtwinkels bezocht heb en dat de etens (- en drink)waren er steeds van normale kwaliteit waren. [De prijzen waren van een zeer hoge kwaliteit, maar dat is een andere discussie]. Beter zoeken, zou ik zo zeggen! ;)

Gepost door: Anneke | 24-01-06

De commentaren zijn gesloten.