22-01-06

Beestje

Nee, geen beestje in mijn hoofd dat fluisterd dat ik moest posten, en gelukkig maar. Wel een beestje die reuzachtig kan knagen ... het heet "juridische vormgeving" en morgen namiddag zal het gevierendeeld, vermorzeld, opgehangen en verbrand worden! (hmm, volgorde moet nog bekeken worden want anders kan het wel eens mislopen) Ik ben nu al sinds donderdag avond aan dit vak aan het leren en het is niet moeilijk het is gewoon saai, ellendig veel opsommingen, uitzonderingen enzovoordenzoverder... Nu al bij al zou dat niet zo erg zijn want binnen een groot uurtje heb ik daarmee gedaan met leren! Yoepie, zou je denken, maar niets is minder waar, want dan moet ik nog beginnen aan het vak die ik morgen eigenlijk eerst heb :-s voor dat juridisch monster. Dus bij deze een verzoek ... duimen aller landen verenigd u en duim voor mij ... Dit wordt vandaag extreem nachtwerk en ik heb geen cola in huis, maar da's misschien maar goed ook, want mijn maag ligt nu al overhoop. (ondanks toch een gezonde voeding, zoals yoghurtjes, van die volkoren dingetjes voor 's morgens, spirellie met groenseltjes en vegitarisch brokjes, ...)

Nu ga ik maar snel weer aan de slag dat dit #@&!ç§ vak maar snel aan de kant is, ik kan er over de de middag nog eens naar kijken tenslotte. Maar 2 examens op 1 dag, ik ben het kennelijk niet meer gewoon. Ik heb gisteren wel héél foutief een uur lang zitten bellen (skypen) met mijn zus, misschien doet me dat wel de das om. Hopen maar van niet. Hmm, veel getypt om weinig te zeggen, daar zullen dus veel fouten in staan, hopen maar van niet want ik heb absoluuuuut geen tijd om na te lezen.

18:45 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

oplossing om wakker te blijven, bij mij helpt het toch altijd, is koffie. Als je natuurlijk al last hebt van je maag, zou ik er toch nie teveel van drinken
Alvast veel succes met je examens
x

Gepost door: leen | 22-01-06

mss komt het doordat ik al veel te veel in mijne cursus heb gelezen, maar ik heb geen fouten gezien...Veel succes morgen!!!

Gepost door: Anne | 22-01-06

* Nja, ik moest naar 'n toneel gisteren .. Van 19u tot 0.30u weg, was ook wel zo van blah, waarom NU :s Ach ja .. 2 examens is ook niks voor mij, 'k heb da eigenlijk nooit gehad in de hogeschool carrière :p
Daarna zijn 't er nog maar 2! *think positive*

Gepost door: LittleStar | 22-01-06

Brr.. 2 examens.. .. op een dag, dat vind ik ook een beetje teveel van het goede. Hopelijk is het in orde gekomen en ben je nu wat aan het bijslapen :)

Gepost door: Mystic Flower | 23-01-06

De commentaren zijn gesloten.