15-01-06

Update!

Hmmm, 3 posts op een dag, het wordt een beetje veel. Het is dan ook een perfecte illustratie van hoe goed het lukt om te studeren. (niet goed dus). Ik verlang bij deze dan ook weer om zo snel mogelijk op kot te zitten. Ik ben graag thuis, maar niet om te leren, want da's net iets te moeilijk. Ik moet nochthans met minder rekening houden, maar 't lukt me dus niet.

Ik heb gelukkig ook uitstel gekregen voor mijn examen Zweeds. Nu zie ik het al een beetje beter zitten, maar ik merk al weer dat dat natuurlijk niet echt een positieve weerslag heeft op mijn studeren. Ik maak nu de valse conclusie dat ik weer meer tijd heb :-s. Nog even dit hoofdstuk er door, nog even flikken kijken en dan naar bed om morgenochtend fris en monster er tegenaan te gaan.

En wat ik in de vorige nog vergeten ben te melden. Wim Helsen was héél goed! Die was een héél verhaal aan het opzetten over salamanders en dat wij in de zaal de enige overlevenden waren en buiten alles weg was en elke mens een salamander was. Die was zo aan het vertellen dat je er helemaal in opging. Ik heb echt met mijn mond open gezeten. Een héél goeie Standup-Comedian. Niet iemand die anderen moet belachelijk maken of het ene mopje na het andere verteld. Maar mooie doch bizarre verhalen verteld waar je fantasie tot leven komt! Héél vervelend was wel het feit dat er iemand met een gierende lach in de zaal zat en zich maar niet kon bedwingen. Op bepaalde stukken had "de lach" bijna meer aandacht dan Wim.

21:06 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Damn... ... nu heb'k pas echt spijt dat ik te laat was voor kaartjes te bestellen van de voorstelling van Helsen.

Hopelijk zal ik even tevreden zijn over Agnew... Nog 3 maanden wachten :p

Gepost door: Anneke | 16-01-06

De commentaren zijn gesloten.