13-01-06

Kleine ramp

Mijn harde schijf heeft het vandaag gedeeltelijk begeven, niet kappot, maar gewoon ... 't werkt nie meer. (ga geen technische specificatie van de feiten doen, want dat is behoorlijk saai) ... feit is ... ik ben al mijn mails kwijt!!! En die hou ik allemaal bij sinds 1 januari van 2004 (dus net 2 jaar ver)! Tjah, het wordt wennen, zo'n lege inbox terug, maar ik mag van geluk spreken dat er niets aan de bestanden van school is. Vanaf nu start ik dus met een waterdicht backupsysteem op te zetten. (ook hier hou ik de technische details achterwege, wegens wederom niet boeiend!)

Ik ben vandaag ook eens naar de fietsendokter geweest ... en zoals gevrees ... mijn fiets is niet te herstellen. Lassen is te gevaarlijk (voor als het weer los komt) en een nieuwe kader is te duur! Ik heb dan maar een oude brokkefiets uit de garage gehaald en deze laten opknappen. Ondertussen ook ééns geïnformeerd naar een nieuwe fiets ... heb er momenteel eentje van 560 op het oog ... 's wel een beetje veel, maar hij is zo blits :-p Tjah, dat wordt weer met geld smijten vrees ik. Maar die komt voor geen geld in de wereld op mijn kot te staan. Die auto kopen in de zomervakantie ziet er zo wel al weer heel moeilijk uit. Maar ik heb vorige maand nog een laptop gekocht die veeeeeel meer koste dus waarom zou ik dan nu zitten zeuren over een fiets! Een fiets is daarinboven veel gezondere ontspanning! Die flatscreen zal dan ook maar nog wat uigesteld moeten worden. (hmmm, iemand plijsters om het gat in mijn hand te dichten?)

Edit: Nog vergeten te melden. Die breuk van mijn fiets was dus toch geen vandalen streek maar effectief gebroken ... gek dat dat zo recht kan, maja, ik geloof de deskundige ;-)

16:19 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

*** Ik hoor en zie hier vandaag nogal problemen met computers! Ik wens je toch nog een rustig weekend

Gepost door: emmy | 13-01-06

ge had beter uwen pc op vrijdag den 13den ni aangezet ;o)

Gepost door: Anne | 13-01-06

De commentaren zijn gesloten.