11-01-06

Heel wat te vertellen...

Er is vandaag praktisch niets gebeurd maar toch heb ik een hele hoop te vertellen ...
Daarom vandaag even heel uitzonderlijk in puntjes.

Puntje 1
Studeren lukt niet vandaag, het is dan ook niet zo veel tot morgen, ik zit nu nog maar halverwege en ik zal wel klaar zijn voor 12 uur dus dan zit alles goed. In plaats van te studeren, heb ik me beziggehouden en wel op een heel speciale manier. Ik heb een stokkeventje, vogelschrikker, ... gemaakt (zie prentje, aanklikbaar!). Nee er zit geen vogel in mijn kot, maar wat gezelschap is altijd fijn alleen zegt hij niet zoveel terug. Vreemd was, dat ik zelf het ding gemaakt had maar toch wel 10 keer geschrokken ben dat er nog iemand in mijn kamer was... Ik heb hem dan maar in het belang van mijn eigen kleine hartje terug "gedemonteerd".

Puntje 2
Vandaag heb ik per toeval mijn lievelingsdrankje gevonden niet ver van mijn kot ... de Ceres fruit drankjes! En ze stonden dan nog wel in het plaatstelijke frietekot ... hmm, vreemde combinatie maar swat, ik ben blij dat ik het gevonden heb. 'T is wel een beetje duur, dus voor af en toe eens.

Puntje 3
Mijn bovenbuur maakt weer heel veel kabaal, ik zou het daarop kunnen steken dat ik niet veel studeer, maar eigenlijk heb ik gewoon niet veel zin. Morgen ga ik eindelijk weer naar huis, niet voor lang maar ben toch blij. Vandaag ook al weer wat zitten wegdrommen bij nieuwe fietsen (want mijn oude is dus versleten) en ook al eens naar tweedehandsauto's op autozone.be, want zo'n dingetje wil ik me in de vakantie aanschaffen maar dat moet ik budgetair nog eens héél goed bezien. Elke dag op en af naar school met de auto voor een student is nu ook niet bepaald goedkoop meer tegenwoordig.

20:57 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

dan zit je daar alleen in een donkere kamer.... toen ik net verhuisd was stond mn totempaal-achtig iets tijdelijk in mn slaapkamer gestockeerd en idd, elke keer als ik de kamer binnen kwam kreeg ik dat hartaanval weer... :p

Gepost door: Prieel! | 12-01-06

idd dat is niet goedkoop :s

Gepost door: Anne | 12-01-06

De commentaren zijn gesloten.