05-01-06

Clochard-modus

Potterverdikke ... Mijn huid toont weer dat het niet opgezet was met het gesnoep van het einde jaar ... Ik heb er net nog maar een kuur opzitten met pilletjes en zalvjes wat enorm goed geholpen heeft, maar dat is nu blijkbaar helemaal tenietgedaan. Reden te meer om mij vanaf 2006 dus aan een algemeen snoepverbod te houden en zeker geen chocola (want dat is voor mij echt wel de ergste boosdoener). Ook de "zeep zonder zeep" van Dove wordt weer in grote getalen aangekocht. Vooral de laatste woorden van de dokter maken me bezorgd ... Als deze kuur niet helpt zullen ze moeten bloedproeven nemen en dan nog iets met "ziekenhuis" dus uhm, liever niet ... Mijn nagels zijn alvast prefentief superkort. De olijfolie vooraan in de kast, geen sauzen in de koelkast, geen snoep in de kast en mijn laatste doos koekjes uitgedeeld.

Hopelijk willen ze thuis dezelfde acties ondernemen zodat ik niet herval als ik thuis kom. Een examenperiode zonder frisdrank en sneukeldingetjes ... het wordt een compleet nieuwe ervaring. Nu ... eind januari ga ik toch nog eens naar de dokter voor een uitgebreide controle want ik wil wat intenser gaan sporten ... kan ik meteen nog eens mij huid laten onderzoeken. Maar hopelijk is dat niet meer nodig.

Ik heb daarinboven ook nog eens geen scheertoestel mee op kot en ik zit hier nog tot volgend week donderdag ... en het is al geleden van uhm het begin van de kerstvakantie ... dat wordt dus een goed gevulde baard.

14:44 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

veel succes met het blokken en euhm... Tijdens de blok/examenperiode kan alles. Zo had ik na het blokken eens geen goesting om mij deftig klaar te maken om ene te gaan drinken... Ik zat al in mijn pyama-topje. Heb ik er gewoon een broek onder gedaan, en ben vertrokken... :p

Gepost door: Anne | 05-01-06

suc6!!!!!! gohja de examens, we slaan ons er wel door, tzal wel moeten en we gaan voor 1e zit :-)
btw toffe blog!
grtz & heel veel succes nog

Gepost door: jeroen | 05-01-06

De commentaren zijn gesloten.