30-12-05

Godverd*mme

Oudjes denken waarschijnlijk dat ik een vriendin heb op kot. Of dat er iets scheelt. Maar ik had gewoon geen zin om door dit annozel weer naar huis te komen voor kutfeestdagen waar ik toch al een hekel aan heb en waardoor ik terug tijd verlies om te studeren. Maar vestimentair en budgetair (alhoewel, homebanking ...) was het wel even nodig. Op zich ga ik graag naar huis, maar nu echt niet. Dus loopt ik nu op de toppen van mijn tenen door het huis en krijgen ze onverdiend snakken en beten naar zich.

Ik was dus al niet zo vrolijk als ik thuis kwam waarna nog eens morgen avond dingen voor mij gepland werden ... waar ik een grondig hekel aan heb. Feestje voor tante, ok, feest, toffe tante, maar ik heb er een hekel aan als mensen dingen in mijn plaats plannen. Ik heb zowiezo al een veel te drukke agenda en tijd te kort. Daarinboven ging het Internet net nog eens onderuit! Wschl een belgacom kabientje die vastgevroren is.

Is weer gezellig voor mijn ouders ... net thuis en ik verschuil me op mijn kamer om hen een beetje te sparen van mijn slecht humeur. Ik had echt liever in op kot gebleven. Hoe graag ik ook soms naar huis wil. Volgend weekend blijf ik vastberaden op Kot. Ik wil geen extra "stress" of drukte voor de examens beginnen.

18:39 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

* Ni zo stressen :p Ni vergeten da ge na de eerste week nog keer 10 dagen hebt om die laatste 4 vakken te leren eh .. Da's nog keer even lang als nu, zonder de feestdagen meegerekend ..
En iederéén verliest tijd door die feesten ze, willen of niet :p 'k Wil da ook ni mahja .. Ne mens heeft zo af en toe wa verplichtingen zeker ..

Gepost door: LittleStar | 30-12-05

Is inderdaad.. .. misschien ni leuk voor je ouders, maar ze begrijpen ook wel dat je id examens zit en dus een beetje gestresseerd bent..
En ik moet littlestar bijtreden: ni stressen! Het komt wel in orde...

Gepost door: Mystic Flower | 30-12-05

Ookal... is het niet op je kot: een fijn eindejaar en een gelukkig nieuwjaar! :)

Gepost door: Anneke | 31-12-05

De commentaren zijn gesloten.