26-12-05

Mission Completed

Yippie! Ik heb de volle 5 km uitgelopen. Ik ben waarschijnlijk wel de laatste die hem uitgelopen heeft, maar het is me toch gelukt. Ik weet nog geen resultaten, dat zal pas voor later zijn. Ik weet wel dat ik het in 32 minuten gedaan heb. Had ik gisteren niet geprobeerd dan had het vandaag wel wat beter geweest. Het begon dan nog eens te regenen ook ondertussen. Onderweg ook nog eens een paar keer moeten stoppen om de weg te vragen... Nuja, leuk om weten dat ik dat toch ook al kan, maar nu kan ik wel nog amper een trap oplopen (dat wordt leuk om morgen naar mijn kot te gaan ... 3e verdiep). Ik ga tijdens de blok wel nog een beetje lopen als ontspanning denk 'k. Het moet toch te doen zijn in 25 minuten. Nu ff snel een badje en dan eens beginnen met het echte studeerwerk.


De resultaten
Neef 1: 25e op 21:03
Neef 2: 55e op 24:06
Ikke: 81e op 32:42

En ik ben blijkbaar niet eens de laatste die uitgelopen is. Jammer dat de opgevers er niet tussen staan. Ik denk dat er ongeveer 100 meegedaan hebben.

19:45 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

* Hm .. Ik loop 2-tal km op 15 min dus da's nog net iets trager :p 'k Ga morgenavond nog keer clubsteppen en voor de rest zou 'k ook graag nog wa fitnessen/lopen tussendoor .. In ieder geval proficiat eh ;)

Gepost door: LittleStar | 26-12-05

De commentaren zijn gesloten.