25-12-05

Typisch

Ik heb net nog maar gezegd dat ik wat minder zou posten op mijn blog, en nu post ik net meer ... Maar ik ben dan ook een weekendje niet met school bezig ... eindelijk eens tijd voor andere dingen.

Zo heb ik me op kerstavond voorgenomen (weeral) om een poging te ondernemen om op 2e kerstdag meedoen met een kerstloop in de streek van 5km. Ik heb al meer dan 2 maanden niet meer gelopen, maar ik ging deze morgen eens proberen of ik het nog kon. Maaaaaar, één probleempje ... mijn sportschoenen stonden nog op kot. Dus bij het krieken van de dag (want ik wou 's morgens lopen) in de auto gesprongen ... naar mijn kot gevlogen (alhoewel, voor één keer geen snelheidsovertredingen) ... schoenen gehaald en ondertussen mijn kot opgekuist ... dan terug naar huis, in mijn sportkleren gesprongen en 5km gaan lopen. Het is me gelukt, maar ik denk dat ik meer gelopen heb. Ik ga het straks nog eens nagaan met de kilometerteller op mijn fiets. Mijn 2 (enige) neven komen ook speciaal af, dus dat wordt een zware battle ... we zullen zien wie het haalt ... zij werken alle twee dus hebben tijd genoeg om na het werk te trainen. Ik zal wschl de laatste van de drie zijn (of misschien van allemaal :-s). Ik laat jullie de uitslag nog wel weten ;)

12:42 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

* Ja amai .. 5 km .. Ik haal op men loopband juist 2 km en dan val 'k dood ;) Lopen kan 'k echt ni goe ..
Nahja, piekeren .. da komt er van als ne mens geen werk meer heeft eh :p Vanaf morgen blokken, dan gaat da wel weer over ;)
'k Pieker al veeeeeel minder dan vroeger ..
Anyway, veel succes morgen :p

Gepost door: LittleStar | 25-12-05

Succes.. .. en dan bedoel ik zowel met de 5 km lopen als met het geen-snoep-en-frisdrank meer.. t lijkt me allebei enorm moeilijk :)

Gepost door: Mystic Flower | 26-12-05

De commentaren zijn gesloten.