21-12-05

Olala, ziezedoen ziezedoen ...

Ik ga niet meer dagelijks iets posten. Door mijn drukke agenda post ik hier nu al enkele weken continue dat ik het druk heb ... wat niet zo echt boeiend is om te lezen... Vanaf nu mag je dat er dus volautomatisch zelf bijdenken.

Ondertusse is het zware werk achter de rug (nee, ik reken de examens nog even niet mee in het kader van wat persoonlijke ontspanning). Ik ben nu al een paar dagen achter elkaar naar de kerstmarkt geweest telkens in de hoop mijn gezelschap de ijspiste op te krijgen. Maar het argument van een foute knie blessure steekt daar een stokje voor. Maaaaar vandaag heb ik hem kunnen overhalen. Eens zien wat dat geeft. Het zal wel dolle pret worden.

Maandag hebben we nog met open mond staan staren naar een Russische kunstschaatster die tussen het amateuristisch gepeupel schaatste. We waren compleet geslachen door de eligantie en hebben de koude getrotseerd en een ware fanclub gevormd. Vandaag gaan we het dus zelf eens proberen ... dat wordt lachen :)

19:07 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

* Nja, google .. I know, heb er ook aan gedacht .. ma 't kon mij ff absoluut niks schelen :p veel speciaals staat er toch ni te lezen .. de kerstmarkt .. misschien da 'k er morgen ook is geraak :p juist vormgeving helemaal afgewerkt .. YIHAA! :) gedaan met werken!

Gepost door: LittleStar | 22-12-05

Schaatsen.. .. het is niet aan mij besteed, ben er véél te onhandig voor :p Anyway.. veel plezier!

Gepost door: Mystic Flower | 22-12-05

De commentaren zijn gesloten.