10-12-05

Uitgeslapen

Nee, ik heb vandaag niet héél lang in mijn nest blijven plakken. Om 8.30 was ik al klaar wakker maar ik voelde me wel compleet uitgeslapen. Daarna een zee van tijd om kot op te kuisen en alles samen te rapen die ik nodig heb om van 't weekend te werken.

Nu is het nog wachten op mijn pa die met mijn hippe nieuwe printer komt en dan weer huiswaarts voor twee halve daagjes ... pffft, vééél te kort eigenlijk. Ik verlang tot het vakantie is, dat ik wat meer thuis kan zijn. Het is hier nu echt doods ... zo'n zaterdagvoormiddag op kot. Geen kat te bespeuren.

Trouwens, wat zou het beste zijn? Thuis studeren waar je in de watten gelegd wordt maar ook gemakkelijk gestoord kan worden. Of op kot waar niemand me lastig valt maar waar ik wel alles zelf moet doen ... koken, afwassen, kuisen, eten kopen, ... Ik weet het nog niet, 'k gaat nog bezien.

10:23 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

* Mja .. Ik studeer thuis .. Ben tot de conclusie gekomen da ze mij hier eigenlijk echt ni zo veel zien, wat is nu 2 dagen per week al jaren aan 'n stuk :s

Gepost door: LittleStar | 10-12-05

Ik ging vroeger ook altijd.. .. nr huis om te studeren: je moet niks doen, je hebt wat gezelschap in je pauzes.. maar je wordt idd vlugger afgeleid om iets anders te doen. Tja, hangt ervan af wat het zwaarst doorweegt hé..

Gepost door: Mystic Flower | 10-12-05

. Geef mij maar mijn kotje om te blokken hoor! De mama bracht dan toch wel altijd wat eten mee en kwam de was halen en de rest van het huishouden? Of je nu 5 dagen de week of 7 dagen de week op kot zit, zoveel verschil geeft het niet kwa kuisen, enkel dat ietsiepietsie meer afwas.. :)

Gepost door: hephi | 12-12-05

De commentaren zijn gesloten.