09-12-05

Day After

Normaal heb ik na mijn verjaardag geen "day after" want ik doe nooit iets speciaals op mij verjaardag. Maar deze keer dus wel. Ik ben dan uiteindelijk gisteren nog voor mijn verjaardag met een vriend naar de pizza hut geweest ... qua gezelligheid kan dat wel tellen :p ... Naar al-oude traditie bestelde ik een large hawai voor mij alleen (zo'n pizza voor 3 personen). Mijn gezelschap wou blijkbaar niet onder doen en in onwetendheid bestelde hij ook zo'n exemplaar. Uiteindelijk heb ik mijn large opgesmikkeld en nog een derde van zijn pizza. (voor we ze niet kent, +/- 40cm diameter)

Nu ben ik dus een beetje misselijk en we zitten tevens weer in de periode tussen mijn verjaardag en kerstdag dus ik voel al weer een verkoudheid opkomen ook (blijkt een jaarlijke traditie te worden). Daarom blijf ik deze week een dagje langer in op kot om wat extra werk te kunnen doen voor school voor ik compleet mottig wordt.

Morgen zal mijn dag weer opfleuren want ik mag/moet weer geld over de toonbank zwieren voor leuke nieuwigheden. Dit keer zo'n all-in-one printer toestel. De aankoop van nieuwe kleertjes zal dus verschoven worden naar begin volgend jaar, en da's maar goed ook, want dan zijn het solden :)

17:08 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

* Njum, Pizza Hut :) Lol, 'k heb al wel genoeg met zo'n kleine pan pizza :p
Iedereen wordt ziek :s 'k Ben nog zo gezond gelijk ne vis :)
Hmz, ne printer zou 'k ook eindelijk keer moeten aanschaffen. Kleur dan. Zowel op kot als thuis ni aanwezig en da's wel lastig :s Nu ja, omdat ik solden haat en 't dan examens zijn heb ik men voorraad kleren al maar gekocht (excuus excuus ...)

Gepost door: LittleStar | 09-12-05

De commentaren zijn gesloten.