06-12-05

Normaal

Vandaag was een gewoon leuk normaal dagje. Zo eentje waar ik van hou. Niet abnormaal grote gebeurtenissen. Geen druk weg en weer geloop, niet te veel moeten bezighouden met werk. Een paar telefoontjes met de managers. In de les niet veel moeten doen. Een toets van Zweeds die ik goed kon. Opperbeste vriendin gezien en fijn gebabbeld.

Ze heeft me vandaag dan ook weer fijne raad gegeven. Nuja, onrechtstreeks, maar ik heb er haar toch vriendelijk voor bedankt. Ze klaagde een beetje, wie niet, over dat beetje tijd die haar vriend te weinig besteed aan hun relatie (hij is namelijk een fervent sporter). En toen viel mijn Euro ... ik moet blij zijn dat ik geen vaste vriendin heb momenteel. Ik zou er veel te weinig tijd voor hebben ... (ook al zou ik willen) Ik heb nu nog amper tijd over voor mezelf. Ik word er niet jonger op, maar het kan gerust nog wel even wachten. Het is toch niet dat ik intensief op zoek ben ... ik ben nog zo naïf/romantisch om te geloven dat je dat overvalt, ... naja ..

Oja, Flikken is hier enkele straatjes achter mijn kot aan het filmen, ik wou eens gaan neuzen, maar heb het toch niet gewaagd. Er stond wat volk, maar ik denk dat het allemaal figuranten waren.

22:46 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

* Lol .. 'k Lees hier ongeveer 't zelfde als wa ik juist getypt heb :p Enfin ja .. 't komt toch op 't zelfde neer ;)

Gepost door: LittleStar | 06-12-05

Ik vind het helemaal.. .. niet naief om te geloven dat de liefde je overvalt.. dat heeft ze bij mij toch gedaan. Maar ja, tkan ook aan mij liggen hoor :)

Gepost door: Mystic Flower | 07-12-05

De commentaren zijn gesloten.