30-11-05

negatief

Ik ben een geboren optimist, maar vandaag niet meer blijkbaar. Zijn het de neveneffecten van continue werk of school die vierkant draait? Vandaag was weer zo'n dagje waarop ik zin had om school stop te zetten. Voorlopig maar weinig vakken die ik boeiend vind of die me functioneel lijken. En voor het vak waar ik de meeste interesse voor heb, haal ik slechte resultaten. Het kopen van een hebbedingetje (nieuwe pen) kon mijn dag niet opfleuren. Ik heb het dan ook opgegeven om naar de laatste les te gaan. Ik leer er toch nooit iets. Ik heb me dan ook voorgenomen om vandaag een vak eens helemaal te leren! Dan krijg ik misschien weer een positief beeld van school en is er toch nog iets wat goed gaat.

Morgen is het ook de grote dag waarop we ons "filmpje" voor school gaan draaien, maar ook daarvoor zijn de voorbereidingen niet 100%. Nu nog eventjes werken voor 't werk, dan een vak leren en dan vroeg in bed en morgen voormiddag nog eens uitkijken om iets plezants te doen om mezelf weer op te kikkeren.

15:53 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

* Zo'n dag heb 'k hier al wel regelmatig gehad :p Goh ja, ga wel weer over :s Opgeve doen we (nog ;) ni eh? :p Ben nu wel benieuwd naar om welke vakken 't gaat :D Welk leren? Welk vak meeste interesse & slechte resultaten?

Gepost door: LittleStar | 30-11-05

... Hopelijk kijk je er morgen weer positief tegenop. Succes voor morgen!

Gepost door: Tine | 30-11-05

De commentaren zijn gesloten.