28-11-05

First Day...

Het heeft waarschijnlijk iets mee van het stoppen met roken, maar dan zonder de misselijkheid. Het is dan ook niet raar dat ik me meteen op deze blog storte van zodra ik terug was van de les. Mailbox was snel beantwoord en tjah, voor de rest geen bezighouding meer op de computer. Voorlopig gaat alles goed. Gisteren op tijd in bed gekropen, maar nog niet echt goed uitgeslapen 's ochtends, hopelijk wordt dat beter in het vervolg. Eens zien of ik vandaag ook nog de zaken rond krijg die ik gepland had voor vandaag. Maar eerst is er kot-vergadering voor onze kotfuif die we volgende week geven. Ben wel eens benieuwd.

Verder heeft een docent terug lekker de vervelende zak uitgehangen. Subjectieve kritiek geven op een opdracht die eigenlijk objectief zou beoordeeld moeten worden. Ik ga voor de volgende opdracht alvast eens alle registers open trekken en zien wat dat geeft. Is het dan nog niet goed dan verdrink ik hem persoonlijk in zijn typografisch correcte lettersoep (inside joke)

19:15 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

* Moeha .. dat had ik bij de vorige opdracht al ;) Ik heb nu ALLES gedaan wa 'k kon voor deze. 'k Verzuip 'm met alle plezier mee als 't nu nog ni goe is ;)

Gepost door: LittleStar | 28-11-05

'K zou het niet kunnen.. .. mijn msn afzetten... eigenlijk erg hé! Maar hoe krijgt je titel bij je bericht een kleurtje? Zou dat ook graag willen... dan is het geheel een beetje minder saai :)

Gepost door: Mystic Flower | 29-11-05

*** Tot vorig jaar was ik ook enorm verslaafd aan msn. Kwam wel door school, omda'k daar zoveel bezig was met de pc, en automatisch ging mijn msn op vanaf ik mn pc opstarte. Mja, nu da'k ni meer naar school ga, en minder tijd achter mijn computer doorbreng ben ik 'afgekickt' van msn :p
maar hij gaat niet helemaal af hoor, dat zou ik niet kunnen :)
Succes ermee... hopelijk krijg alles op tijd af.

Gepost door: Tine | 29-11-05

* Awel ja, 'k ga u opmaak ook 'n keer pikken ;) :$ Ben echt te lam om er zelf ook ma iets aan te doen tegewoordig :p

Gepost door: LittleStar | 29-11-05

De commentaren zijn gesloten.