20-11-05

LAT-relatie

Zijn relaties altijd zo moeilijk en ingewikkeld? Ja? Dan ben ik blij dat ik er nog steeds niet aan begonnen ben. Mijn zus (18j) is terug bij der vriend. En om eerlijk te zijn, was ik daar wel een beetje blij om. Maar ik zit de hele week op mijn kot en dus te ver om de huiselijke spanningen waar te nemen. Mijn zus maakt het precies een beetje bond.

Ze woont nogal ver van haar vriend en dus is het elke week, wanneer ik er dus niet ben, gezeur aan de oren van de ouders om in het weekend te kunnen afspreken. Onze oudjes komen dan soms niet tot een gelijk besluit en tjah, dan is het niet meer zo plezant natuurlijk. Mijn zus blijft dan ook meestal zeuren zolang ze haar zin niet krijgt (of is het de zin van haar vriend die ze opdringt?) Loopt dat bij elke LAT-relatie zo vierkant? Ik hoop maar dat ze haar prille relatie niet belangrijker vindt dan de relatie die mijn ouders al jaren lang opgebouwd hebben en nu een flink deuk toegedeeld krijgt!

Je kan het natuurlijk ook nog altijd weglachen

16:18 Gepost door Milo | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

* Lol .. Goh ja, 'k was vroeger ook zo :p Op kot en vriendje thuis dus enkel in weekends en vakantie zien. Maar men ouders mij ook alleen dan :p Zorgde wel voor de nodige zever. Ze zal 't wel ni belangrijker vinden, 's normaal da ze 'm wel zo veel mogelijk probeert te zien. En op die eerste vraag: waarsch ni altijd ma bij mij wel :)

Gepost door: LittleStar | 20-11-05

De commentaren zijn gesloten.